АПР: Остоја Мијаиловић нови председник ЈСД Партизан

БЕОГРАД: Председник Кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић нови је председник ЈСД Партизан, објављено је на званичном сајту Агенције за привредне регистре (АПР).
s
Фото: Youtube Printscreen

АПР је усвојио резултате скупштине ЈСД Партизан одржане у просторијама тениског клуба, на којој је Мијаиловић изабран за новог председника, а не паралелно одржаних избора који су нови мандат дали досадашњем првом човеку ЈСД Милораду Вучелићу, који је уједно и председник фудбалске секције "црно-белих".

Мијаиловић је синоћ навео да има двотрећнску већину, и да су уз њега 52 делегата, од 86 чланова скупштине овог спортског друштва. На седници је Мијаиловић проглашен за новог председника ЈСД Партизан.

Заменик председника Управног одбора биће Ђорђе Вишацки, а за Генералног секретара је изабран прослављени одбојкаш Жељко Танасковић.

У Управном одбору који је предложио Остоја Мијаиловић налазе се и кошаркашки тренер Жељко Обрадовић, Андреа Арсовић, бивши тренер фудбалера Партизана Марко Николић.

Милорад Вучелић је синоћ прогласио ту одлуку неважећом, уз објашњење да на Скупштини није било кворума.

"Скупштина није одржана, на њој нису бирани никакви органи, ни чланови Управног одбора. За одржавање Скупштине, није било услова. Све нове Скупштине су нелегалне, нелегитимне. Дакле, све друге манифестације и догађаји, немају никакву правну ваљаност", рекао је Вучелић на ванредној конференцији за медије.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести