Арсовић на припремама у Горњем Милановцу

ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ: Српска репрезентативка у стрељаштву Андреа Арсовић приводи крају припреме у Горњем Милановцу, организоване у склопу програма Олимпијског комитета Србије.
Andrea Arsovic/SSS
Фото: ССС/Андреа Арсовић освојила прво место

Како је саопштено, на тренинзима у Стрељачкој дружини "Драган Јевтић Шкепо" Арсовић друштво, као спаринг партнери, праве две талентоване Милановчанке.

Уз Арсовић, освајача бронзане медаље ваздушном пушком на овогодишњем Европском првенству, тренирају Јована Љубоја, сада чланица Партизана и Емилија Поњавић, једна од главних узданица СД "Драган Јевтић Шкепо".

Одлучили смо да пред крај године променимо средину и недељу пред последња такмичења проведемо ван Београда. Изабрали смо Горњи Милановац, где имамо добре услове за рад и гостољубиве домаћине из Стрељачке дружине ''Драган Јевтић Шкепо''. Са радом смо почели у понедељак. Припреме завршавамо у четвртак и враћамо се у Београд, где Андреу очекују последња такмичења у 2020, рекао је Драган Доневић, лични тренер Арсовићеве и шеф стручног штаба ССС.

У суботу ће у београдском "Бел експо центру" бити одржано треће коло Купа Србије, а дан касније у истом објекту ће бити организовано Интернационално првенство Београда.

Андреи Арсовић добродошлицу је између осталих пожелео и Предраг Марковић, члан Градског већа Горњег Милановца задужен за спорт.

EUR/RSD 117.5702
Најновије вести