Боксери Војводине Спартака у Регионалној лиги дочекују Радник

СУБОТИЦА: Победом у Штипу боксери Војводине и Спартака удруженим снагама започели су такмичење у Регионалној лиги (РБЛ), потом су били слободни, а у суботу, од 17 часова, у Суботици, у Дудовој шуми, угостиће екипу Радника из Бијељине.
Krstin Dusan F--F5620
Фото: Фото: Дневник/Ф. Бакић

Радник тренутно заузима прву позицију на табели, што ће, без сумње, изазвати велико интересовање поклоника племените вештине на северу Бачке.

„У госте долази лидер РБЛ што само по себи довољно говори да ће то бити дерби, пошто и ми и они гајимо аспирације за врх табеле. Екипа из Бијељине у саставу има неколико репрезентативаца БиХ, који су недавно учествовали на Европском првенству до 23 године, а жеља им је да тријумфују у премијерној години РБЛ“, рекао је тренер Војводине Спартак Јован Ружић.

Према његовим речима, Војводина Спартак улази само с једним циљем.

"Нас занима само победа. Даћемо све од себе да победимо, а спремили смо и нека изненађења, а да ли ћемо успети у томе видећемо. Надам се да ћемо до категорије до 81 килограм да решимо меч у своју корист, а ако то не урадимо до тада онда очекујем да ће то бити кључни моменат", додао је Ружић.

Ј. Галић

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести