БОКСЕРСКИ СПЕКТАКЛ Меч Лознице и Радничког  

БЕОГРАД: Велики боксерски спектакл, дуел Лознице и Радничког из Београда одржаће се сутра после 15 година у дворани "Лагатор", а представници оба тима најављују беспоштедну борбу.
boks
Фото: Tanjug, ilustracija

После два кола у Суперлиги Србије и Лозница и Раднички имају скор 1-1.

"Преузимамо улогу фаворита с обзиром на то да боксујемо на домаћем терену и имамо више него добру екипу. Надам да ћемо успети да оставримо други тријумф у лиги", рекао је Тањугу боксер Лознице Владан Бабић, освајач "Златне рукавице".

Према његовим речима, лига много значи српским боксерима, јер без континуитета тренинга и мечева није могуће остварити јачи резултат на међународној сцени.

Велику борбу најављује и боксер Радничког Никола Јовановић.

"Лозница је фаворит на папиру, али даћемо све од себе да их победимо баш на њивом терену. Надам се победи у својој категорији сигурно, али и у осталим бар још три-четири. Лига нам много значи због континуитета и Европског првенства 2019. године", истакао је Јовановић.

Боксер Лознице Лука Шумарац очекује да публика домаћем тиму пружи додатни "ветар у леђа".

"Лозница је град бокса, биће сигурно ватрена атмосфера, спреман сам и верујем у победу", истакао је он.

Млади боксер Радничког Матија Тијанић навео је да ће му много значити дуели против искуснијих бораца.

"Лозница има јаку екипу, али очекујте велику борбу. Надам се победи", рекао је Тијанић.

Велико задовољство због дербија два стара ривала изразили су и челни људи клубова Александар Рисимић и Никола Апостоловић.

"Чекамо овај дерби 15 година и сигурно ће да "грми". Долази нам Раднички предвођен легендарним МИливојем Башићем, сигурно да нема фаворита и биће добрих мечева", истакао је председник Лознице Рисимић.

На његове речи надовезао се председник Скупштине Радничког Апостоловић.

"Сасвим сигурно ћемо оправдати очекивања публике, која су изузетна и даћемо све од себе да се упамти овај меч, поштеним, спортским и људским приступом и према ривалима и спорту", поручио је Апостоловић.

Дерби меч 3. кола Боксерске лиге Србије између Лознице и Радничког на програму је сутра од 19 сати.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести