Бразилка би да се Иван врати у базен

Наш прослављени пливач Иван Ленђер оженио се девојком из Бразила. Њих двоје су стали пред матичара у Градској кући у Зрењанину, а црквено венчање планирано је за следећу недељу.
 Posle građanskog venčanja sledi crkveno: Ivan i Karena Foto: privatna rahiva
Фото: После грађанског венчања следи црквено: Иван и Карена Фото: приватна рахива

Како сазнајемо, Карена је из Сао Паола и ради као стјуардеса у компанији Емиратес. Ивана је упознала у Дубаију месец дана након што је он отишао тамо да ради.- Карени се јако свиђају ови крајеви. Овде је сада лепше време него тамо и зато смо се одлучили да венчање организујемо у Зрењанину. Било је и неких других опција али, ето, ипак смо се одлучили да то буде у овом граду – каже Ленђер ексклузивно за “Дневник”. 

Грађанско венчање је протекло у кругу породице и кумова, а веће славље и црквено венчање ће бити следеће недеље.-Кумови на грађанском венчању су били наши пријатељи одавде, а њена кума, као и њени родитељи долазе из Дубаија и Бразила следеће недеље, како би присуствовали венчању у цркви – открива Иван.

Његови планови везани за посао остали су исти као и пре.- И даље радим као тренер и трудим се да напредујем на том пољу исто као што сам и некада у базену. Карена би волела да се вратим у базен и да наставим са пливањем, али мислим да ту жељу нећу моћи да јој испуним – каже Иван Ленђер.

        Ж. Балабан

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести