ЧУВЕНИ тренер топи срца Ужичанима: ЛОПАТОМ чистио стазу ЗА СВОЈЕ АТЛЕТИЧАРЕ

Снег који пада у Србији одсекао је поједина места од остатка државе, а ванредна ситуација проглашена је у Новој Вароши, Врањској Бањи и Сјеници.
1
Фото: Facebook/printscreen

На појединим путевима има и до 10 центиметара снега, а спасиоци су из завејаног аутобуса на путном правцу Врање – Крива Феја, код Соколовца, евакуисали грађане.

Ипак, велике количине снега нису спречиле прослављеног атлетског тренера Славка Кузмановића из Ужица да обезбеди стазу за тренинг.

Друшвеним мрежама проширио се снимак човека који чисти стазу лопатом док снег веје.

- Затекли смо јутрос прослављеног атлетског тренера Славка Кузмановића из Ужица како вредно чисти по мећави атлетску стазу својим атлетичарима да би успели да ураде тренинг због невремена. Славко је последње четири деценије направио многе велике атлетске шампионе на челу са Оливером Јевтић, али и данас у позним годинама са истим еланом и жаром ради са децом на добробит ужичке атлетике и спорта. Мало је данас овако пожртвованих, стручних и скромних тренера. Свака част! - пише у објави на Фејсбук страници Огласна табла Ужице.

Његов гест очигледно је са правом разнежио све Ужичане, али и љубитеље спорта из целе Србије, те није било грађана који му није упутио све честитке.

Телеграф

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести