Формиран Организациони комитет Европског карате шампионата

НОВИ САД: Поводом одржавања 53. Европског карате шампионата за сениоре у Новом Саду, од 9. до 13. маја 2018. године, данас је у Покрајинској влади одржана конститутивна седница Организационог комитета, чији је домаћин био председник Покрајинске владе Игор Мировић. 
karate
Фото: pixabay.com

Мировић је поручио да је реч о практично највећој спортској манифестацији у нашој земљи, и да ће заједничка сарадња Министарства омладине и спорта, Покрајинске владе и Града Новог Сада учинити да и овај шампионат буде реализован у складу са највишим стандардима.

За председника Организационог комитета изабран је министар омладине и спорта Вања Удовичић, а за копредседнике председник Покрајинске владе Игор Мировић и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

На седници, којој је присуствовао и покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез, председник Карате савеза Војводине Страхиња Тепавчевић, председник Карате федерације Србије Славољуб Пипер и председник општине Сремски Карловци Ненад Миленковић, донети су план и програм организације шампионата и одређени носиоци активности, које чине представници Карате федерације Србије, државних, покрајинских и органа Града Новог Сада. 

Р. Д.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести