Фудбалери Пролетера на Златибору брусе форму

Утакмицом против новог трећелигаша Бечеја, фудбалери Пролетера  завршили су још једну недељу рада. Сланобарци су се пресели на Златибор, где ће брусити форму и одиграти две припремне утакмице, а онда, по повратку у Нови Сад, током последње недеље рада пред првенствено гостовање у Ужицу, на миру склапати мозаик.
zoran govedarica, aerski
Фото: Зоран Говедарица, фото: Дневник

„Изузетно сам задовољан како су играчи поднели најтежи део припрема и како су одиграли досадашње контролне сусрете, који су показали да нам је тренутна форма на задовољавајућем нивоу. Због доста новајлија, одлучили смо се да одиграмо што више утакмица које су нам дале праву слику играчког кадра. Уз  постојећи који се до сада уигравао, на Златибору ће нам се прикључити још двојица играча с којима смо близу договора. Жеља нам је да до краја прелазног рока  ангажујемо још барем једног играча“, рекао је тренер Новосађана Зоран Говедарица.


Чекају се Николић и Антонијевић

У хотелу „Палисад” на Златибору, екипа Пролетера боравиће до 12. августа. На пут су кренули 18-орица играча и двојица голмана: Владан Елесин и Никола Тошевски (голмани), Младен Галић, Владимир и Никола Илић, Слободан Новаковић, Александар Андрејевић, Немања Стојшић, Предраг Јовић, Душан Плавшић,  Срђан  Шћепановић, Миливоје Мушикић, Немања Обреновић, Милош Брајовић, Лука  Лемић, Зоран Михаиловић, Владимир Пераловић, Младен Лукић, Митар Ћуковић и Владимир Чоловић (играчи). Наравно, с њима ће бити и комплетан стручни штаб, с тренерима Зораном Говедарицом, Бранком Жигићем, Дарком Жакулом и Дејаном Богуновићем и физиотерапеутом Љубишом Димитровим. С екипом је отпутовао и спортски директор Саша Дракулић, који ће, заједно с чланом управе Жељком Ивановићем, надгледати припреме.


Да  је агилна управа озбиљно пришла задатку, сведочи и чињеница да је до сада све урађено како би Сланобарци спремно дочекали првенство. Пролетер је седам дана тренирао и у Фудбалском центру Србије у Старој Пазови, где је имао екстра услове.

„Свака част људима који воде клуб, све су учинили да нам омогуће услове на којима могу да нам позавиде многи клубови. Играчи су свесни не само тога, већ и да су остале, а поготово финансијске ствари, одрађене на прави начин, па је пред нама, тренерима и играчима, велика обавеза. Што је најважније, склонићемо се с ове врућине и верујем на Златибору успешно напунити батерије за напорну јесењу сезону“, истакао је стратег Пролетера.

М. Поповић

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести