Интернационална хокејашка лига: Прва победа црвено-белих

Хокејаши Војводине су, после велике борбе и продужетка, успели да саваладају екипу Славије из Цеља и тако тек у 7. колу забележе прву победу у Интернационалој лиги која окупља клубове из Србије, Словеније и Хрватске.
hokej pixabay.
Фото: pixabay.com

Новосађани су играли врло добро у окршају с младим хокејашима из Љубљане, у већем делу меча били су бољи, али нису успели да искористе врло добре прилике. Играло се и доста тврдо, па је било и пуно искључења. Како није било одлуке у регуларном делу меча, игран је продужетак, а одмах у првом минуту „додатка” искључен је Радосављевић. Међутим, голман Новосађана Губнут Парент  успео је  да сачува мрежу, а онда, у 65. минуту, после соло продора Оливер Латање успео је да погоди мрежу и донесе Војводини прво славље. На табели Интернационалне хокејашке лиге води Црвена звезда, а Војводина је тренутно последња са само два бода.       

Г. К.

ВојводинаСлавија 3:2 (2:1, 0:1, 0:0, 1:0)

НОВИ САД: Ледена сала Спенса, гледалаца: 150, судије: Т. Фазекаш, Ђ. Фазекаш, Поповић, Пожар. Стрелци: Латање у 2. и 65. и Вучуревић у 17, а Тишлар у 13. и Горше у 40. минуту за Славију. Искључења: Војводина 16 минута, Славија 12 минута. 

ВОЈВОДИНА: Белић, Годбут Парент, Бабић, Ченгери, Дергачев, Дроздик, Екмешчић, Хрина, Јерковић, Јешић, Лантање, Лефол – Сент Амур, Милићевић, Милојковић, Мирковић, Надашки, Николић, Радосављевић, Томашевић, Тумбас, Вучуревић.

СЛАВИЈА: Павлич, Сотлар, Чампа, Чуден, Ферле, Горше, Иловар, Комполшек, Лапорник, Лебен, Миклавчич, Погачар, Поклупар, Повше, Шчап, Ситар, Тишлер, Тршкан, Видић, Зибелник.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести