Изабела Лупулеску прешла у Нови Сад

Након Рускиње Зоје Новикове (36) и суперталентоване Радмиле Томињак (14), Стонотениски клуб Нови Сад довео је још један бисер српског стоног тениса - Изабелу Лупулеску. Када придошлим играчицама придодамо староседеоце Сабину Шурјан и Тијану Јокић онда је јасно да је сачињена моћна екипа.
stoni tenis
Фото: М. Мирковић

„У ком год да су клубу на окупу Лупулеску, Шурјан и Јокић то је победа српског стонитениса. Ако њима придодамо Радмилу Томињак, а знамо колико нам је искуство фалило у претходним годинама и сматрамо да смо то решили са Рускињом Новиковом, задржавајући капитена Тружинску, онда је јасно који правац је заузео СТК Нови Сад“, каже председник клуба Дан Фрациле.

Изабела Лупулеску се радује новим изазовима у новој средини.

„Драго ми је што сам у Новом Саду где сам провела годину дана, када сам била кадеткиња. Свакодневно ћу тренирати са саиграчицама из јуниорских дана и верујем када будемо прешле у сениорску конкуренцију да ћемо, такође, постизати добре резултате. Све што радим чиним у сарадњи са мојим  тренером Никулаеом Лупулескуом, који сматра да је ово велики корак за клуб и за репрезентацију“, рекла је Изабела.

„СТК Нови Сад је  довођењем квалитетних играчица ушао у најозбиљнији пројекат до сада“, истакао је Фрациле.

        С. Р.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести