КАРАТИСТИ ХАЈДУКА БРИЉАНТНО ОТВОРИЛИ СЕЗОНУ Куљани освојили 12 медаља

Један од брендова по којем је препознатљив кулски општински спорт је Карате клуб Хајдук. Тако су, на отварању сезоне „хајдуци“ имали два наступа у којима је учествовало чак 38 појединаца и шест екипа. Чланови клуба су најпре наступили на престижном међународном турниру „Аранђеловац Опен", на којем је наступило више од 1000 такмичара из 80 клубова из девет земаља. А Куљани су освојили шест златних и шест сребрних медаља што је Хајдук сврстао међу најупешније клубове на турниру.  
KK Hajduk
Фото: KK Hajduk

Златне медаље су освојили пионирка Милана Милетић, јуниор Растко Мијановић, те млађи сениори Милана Корица и Михајло Крнајац.  У клубу су изузетно поносни на чињеницу да су обе екипе освојиле најсјајније одличје: екипа јуниора у саставу: Растко Мијановић, Милош Крнајац и Божидар Мрдак, као и екипа млађих сениора у саставу: Михајло Крнајац, Марко Пуцар и Глоријан Штрангар. Сребрне медаље у Аранђеловцу освојили су пионир Вељко Савић, нада Војин Милетић, јуниор Милош Крнајац, млађи сениори  Александра Ђикић и Глоријан Штрангар, те сениор Ратко Секеруш.

Потом су млађе узрасне категорије Хајдука наступиле на Првенству зоне Бачка, које је одржано у Старој Пазови, на овом такмичењу учествовало је 22 појединца и четири екипе, сви они су изборили пласман на Првенство Војводине и тако понели и епитет убедљиво најуспешнијег клуба на такмичењу.

Ђ. Бојанић

EUR/RSD 117.1216
Најновије вести