ЉУБАВ „ПУКЛА“ ПОСЛЕ ДВЕ ГОДИНЕ Разводи се Ивана Шпановић! Српска атлетичарка Марка већ „избрисала“ и са Инстаграма, а ево ШТА ЈЕ РАЗЛОГ (ФОТО)

Вест која је одјекнула у српским медијима - разводи се Ивана Шпановић!
i
Фото: Printscreen/Instagram/ivanaspanovic

Најбоља српска атлетичарка је на друштвеним мрежама вратила своје девојачко презиме, док су њихове скорашње заједничке фотографије обрисане са њихових профила на Инстаграму.

Подсетимо, Ивана се у септембру 2021. године заклела на вечну љубав Марку на бајковитом венчању које је било организовано само за најужи круг људи.

Ивана се након што се сазнало за развод огласила и објаснила шта је разлог њиховог разлаза, као и где се тренутно налази њен бивши супруг.

- Иако разумем јавни интерес, приватан живот сам се увек трудила да буде приватан. Како се Марко и ја разводимо, обоје се суочавамо са врло емотивним периодом јер обоје сматрамо ово заједничним неуспехом. Потребан нам је обома лични простор и поштовање интиме како би се обоје, што брже и безболније вратили мирнијим токовима живота, рекла је Ивана.

Не желимо ни једног тренутка да порекнемо људске вредности једног у односу на другог, у брак смо обоје ушли са истим жељама и потребама, које су се, уз обостране личне амбиције, погледе на будућност, приоритете и изборе променили у различитим правцима. На ову тему се више нећемо обраћати - додала је она за "Телеграф".

Марко се, иначе, преселио у Дубаи, што је обавестио све путем друштвених мрежа.

 

Људи се поносе када им кажете да су опседнути. То је, заправо, тужно, јер фокусирањем на једну ствар, губе из вида све остале аспекте живота, навео је Марко Вулета.

Дневник/Пинк/Телеграф

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести