Маљковић и Величковић најавили боље дане за гимнастику

БЕОГРАД: Председник Олимпијског комитета Србије (ОКС) Божидар Маљковић, у оквиру редовних активности, примио је у Олимпијској кући представнике Гимнастичког савеза Србије (ГСС) на челу са новим председником Сашом Величковићем.
s
Фото: Pixabay.com

Како је данас саопштио ОКС, на радном састанку нови председник ГСС упознао је председника Маљковића и присутне чланове ОКС са плановима ГСС у следећем олимпијском циклусу и концептом развоја гимнастике Србије у наредном периоду.

Како се наводи, посебан акценат стављен је на потребу улагања у развој и усавршавање тренерског и стручног дела ГСС-а у свим сегментима као и на решавање инфраструктурних проблема у овом спорту.

Председник ОКС са сарадницима дао је подршку новоизабраном председнику ГСС у раду на организовању јединственог и савременог Савеза као и на јачању и афирмацији гимнастике као једног од најважнијих базичних спортова, са уверењем да долазе бољи дани за српску гимнастику.

Председник Маљковић истакао је да ће Олимпијски комитет Србије подржати и помоћи све планове и акције ГСС-а које воде напретку свих гимнастичких спортова у Србији.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести