Млади боксери Војводине посетили градског министра за спорт: Захвални за помоћ и подршку клубу

Подмладак и руководство Боксерског клуба Војводина приредили су леп гест члану Градског већа за спорт и омладину Огњену Цветићанину посетивши га у кабинету у Градској кући и поклонивши му урамљен боксерски дрес и захвалницу за све оно што је урадио за њихов клуб и спорт у Српској Атини. Захвалницу су доделили и председнику Спортског савеза Новог Сада Владимиру Шишки.
cveticanin 1
Фото: Dnevnik.rs

- Идеја је потекла од деце, желела су на неки начин да се одуже челнику за градски спорт на бризи коју је показао у претходне четири године. Ми у клубу са децом разговарамо о свему, па и о томе како функционише клуб. Они су разумели да је Град тај који обезбеђује новац за наше функционисање, док менаyмент даје додатни допринос за његово напредовање и развој. Ми као најуспешнији клуб у раду са млађим узрасним категоријама добро знамо колики је доринос Града функционисању, напредовању и омасовљењу клуба - рекао је председник клуба Милан Козомара, уз напомену да БК Војводина има 150 чалонова.

Градски министар спорта био је одушевљен гестом боксера.

Фото: Dnevnik.rs

- Заиста сам пријатно изненађен овим гестом и радујем се што су млади боксери препознали то што их Град подржава и помаже у њиховом развоју. Драго ми је што они то узвраћају вредним радом и освајањем медаља на међународној и домаћој сцени. Сигуран сам да ће клуб напредовати и постизати још боље резултате. Искористио сам прилику да им покажем Градску кућу и мој кабинет, где се креира политика спорта у нашем граду. Потрудићу се да наставимо са оваквим трендом и да помогнемо да бокс у граду поново буде на врхунском нивоу, као што је то био некада - рекао је Цвјетићанин.

Први човек Спортског савеза Владимир Шишка је рекао да је ово сликовит приказ сарадње Града и клубова.

- Град Нови Сад обезбеђује услове за клубове, не намећући им терет остваривања резултата, а овим гестом ви сте показали да сте то приметили и дошли да се захвалите - рекао је Шишка.

Текст и фото: Ј. Галић

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести