Награде АМСС најуспешнијим у мото спорту

Златну кацигу, најпрестижнију награду, за освојене шампионске титуле у претходне четири године у Мото Крос дисциплини, добио је Милош Ђорђевић
Miloš Đorđević osvajač Zlatne kacige Foto: Tanjug/AMSS
Фото: Милош Ђорђевић освајач Златне кациге Фото: Танјуг/АМСС

БЕОГРАД: У просторијама Ауто-мото савеза Србије данас су додељени пехари најуспешнијим такмичарима и клубовима за сезону 2020.

За освојена прва три места, признања су добили најбољи у пет дисициплина - Мото Класик, Роад Рејс, Мото Крос, Еxтрем Ендуро и Мопед Куп.

Златну кацигу, најпрестижнију награду, за освојене шампионске титуле у претходне четири године у Мото Крос дисциплини, добио је Милош Ђорђевић, а уручио му је председник Мото савеза Србије Божидар Михаиловић.

Поред појединачних признања најбољим такмичарима по класама, председник Михаиловић и председник Извршног одбора Мото савеза Србије Горан Ловрић доделили су и специјална признања најбољим клубовима у Србији за допринос, развој и афирмацију мото спорта у 2020. години.

Признања су додељена клубовима "Спарк" (Београд), "Гајић" (Крушевац), "Палеж" (Обреновац) и "Гараж Тим" (Зрењанин).

За допринос развоју и афирмацији мото спорта, специјално признање уручено је и Дејану Тодосијевићу, спортском фотографу Мото савеза Србије.

 

EUR/RSD 117.1119
Најновије вести