Одложена и отказана такмичења у стрељаштву у Србији

БЕОГРАД: Стрељачки савез Србије, у складу са одлукама Министарства здравља и Владе Републике Србије о доношењу нових мера у сузбијању коронавируса, одложио је или отказао такмичења планирана за март.
f
Фото: Pixabay.com

Како је саопштено, измене у календару направљене су по предлозима Стручне комисије, који су усвојени на електронској седници Управног одбора CCС.

Треће коло Купа Србије у Б програму (кадетска и млађејуниорска категорија), које је требало да буде одржано у сали СД Црвена звезда у недељу 15. марта је отказано.

Одложени су Првенство Србије у Б програму, заказано за 21-22.март у Смедереву, као и финале Купа Стрељачког Србије (Б програм), које је на истом стрелишту требало да буде одржано недељу дана касније.

Усвојен је предлог Стручне комисије да нови термин финала Купа ССС буде 19-20. септембар , а нови термин Првенства Србије 26-27.септембар.

Међународни турнир Меморијал „Иштван Пољанац“ у Београду, ће уместо од 3. до 5. априла бити одржан у октобру (2- 4. октобар).

Светска стрељачка федерација је раније током седмице одложила Светски куп у Њу Делхију (уместо у марту биће одржан у мају), а отказала и Предолимпијски турнир у Токију, планиран за април, а на оба такмичења је требало да учествују и српски репрезентативци.

EUR/RSD 117.1207
Најновије вести