Перуновић селектор боксера; Боровчанин: Желимо медаље

БЕОГРАД: Некадашњи првак Европе у боксу Миодраг Перуновић изабран је за селектора Србије, саопштио је Боксерски савез Србије (БСС).
boks
Фото: Tanjug, ilustracija

Перуновић ће на тој функцији заменити Томислава Антеља, који је крајем минуле године поднео оставку из приватних разлога.

"Крећемо са бизичним припремама на које сам позвао шири круг кандидата за репрезентативни дрес. Након припрема биће познат списак боксера који ће нас представљати на Европским шампионатима који нам предстоје. Очекује нас велики рад и дисциплина јер само то доноси жељени резултат", изјавио је Перуновић.

Председник Савеза Ненад Боровчанин истакао је да није имао дилему приликом избора селектора.

"Трофејни врхунски спортиста и тренер, то је наш Миодраг, нисам имао дилему и драго ми је што смо направили договор за који верујем да ће донети оно што сви желимо, а то су медаље са највећих светских такмичења. Циљ БСС и свих поклоника овог спорта у нашој земљи је да поново имамо врхунске репрезентативце који ће жарити и палити светском бокс сценом. Перуновић ће имати огромну подршку од БСС на путу стварања нових бокс асова Србије", поручио је Боровчанин.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести