Првенство Србије у хокеју: Воша остала без снаге

Војводина - Ц. звезда 2:10 (1:0:1:2, 0:8)
hokej
Фото: screenshot/hockeyserbia.com

Хокејаши Војводине поражени су у првом колу првенства Србије на свом леду у Новом Саду од шампиона Црвене звезде са 10:2 (0:1, 2:1, 8:0).

Стрелци за новосадски тим  били су Никола Пушац и Реља Радосављевић, док су голове за Зветзду постигли: Бркушанин 3,  Јанковић и Керезовић  2,  и Лештарић, Новаковић и Војиновић.

Војводина је играла у подмлађеном саставу, у екипи су били:  Белић, Ћурчић, Мирковић, Н. Пушац, М. Пушац, Радосављевић, Грковић, Јерковић, Дан. Томашевић, Ђорђевић, Ченгери, Николић, Дав. Томашевић, Марковић, Балабан, Дањи, Мирков и Матић, који су се у прве две трећине одлично држали.  

- Добро смо отворили утакмицу - каже тренер Војводине Горан Ристић. - Играли смо дисциплиновано. Могли смо после друге трећине и да поведемо. Десио се потом невероватан пад концентрације. За непун минут и по примили смо три гола.  Звезда је у далеко бољој форми, играчи у континуитету раде четири године и то је превагнуло. Ово је нереалан резултат, али можда боље што се овако нешто десило на самом почетку како би се неки играчи пробудили.

С. Рудакијевић

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести