СРПСКЕ СТОНОТЕНИСЕРКЕ са Румункама у осмини финала НА ЕВРОПСКОМ ЕКИПНОМ ПРВЕНСТВУ У ШВЕДСКОЈ

Женска стонотенсика репрезентација Србије у осмини финала Европског екипног првенства које се игра у Шведској састаће се са репрезентацијом Румуније. Тај мач је на програму сутра од 13 часова.
1
Фото: Printscreen/ETTU

Избранице Бориса Вукелића су у Д групи заузеле друго место иза Португалије, од које су изгубиле после велике борбе са 3:2, а победиле су Бугарску са 3:0. Румунке су у Б групи заузеле прво место савладавши Хрватску (другопласирана) и Словенију са по 3:0. У осмини финала ће се састати још: Немачка - Украјина, Италија - Чешка, Шведска - Пољска, Хрватска - Португалија, Француска - Аустрија, Словачка - Мађарска и Луксембург - Шпанија.

Нажалост мушка репрезентација није успела да се домогне осмине финала. Изабраници Милоша Ђукића су наступали у Ц групи и завршили су на трећем месту после пораза од Француске и Украјине са по 3:0. Парови осмине финала (данас): Немачка - Украјина, Словачка - Хрватска, Данска - Румунија, Чешка - Португалија, Француска - Словенија, Пољска - Белгија, Енглеска - Мађарска и Аустрија - Шведска.

Г. М.

EUR/RSD 117.1933
Најновије вести