Српски олимпијци дочекани испред Старог двора

БЕОГРАД: Српски олимпијци, освајачи медаља на Играма у Токију, свечано су дочекани вечерас у Београду испред Старог двора.
o
Фото: Tanjug (Miloš Milivojević)

Ватерполисти, одбојкашице, баскеташи, каратисткиња Јована Прековић, текондисткиње Милица Мандић и Тијана Богдановић, стрелци Дамир Микец, Миленко Себић и рвач Зураби Датунашвили, као и њихови тренери, аплаузима и овацијама поздравило је више хиљада грађана уз повике "шампиони".

Одбојкашица Маја Огњеновић се захвалила на подршци, а баскеташ Дејан Мајсторовић поручио је да зна да су сви очекивали сјајнију медаљу.

Знам да сте разочарани, као и ми, што нисмо узели злато, али, смо на крају узели бронзу. Хвала на подршци, рекао је Мајсторовић.

Фото: Tanjug (Miloš Milivojević)

Зураб Датунашвили се на српском захвалио присутнима.

Срце куца јаче него у финалу, рекао је Дамир Микец.

Јована Прековић поручила је да снови остварују ако вредно радите и верујте свим срцем.

Фото: Tanjug (Miloš Milivojević)

 Милица Мандић посветила је медаљу свим људима у Србији, док је Филип Филповић затражио подршку и аплауз за све освајаче медаља.

Ко је најбољи? Србија, хорски су заједно поручили српски спортисти и навијачи.

Фото: Tanjug (Miloš Milivojević)

Пре изласка на балкон Градске скупштине олимпијцима и њиховим тренерима су на медаљама честитали министар омладине и спорта Вања Удовичић, заменик градоначелника Горан Весић и градска секретарка за спорт Драгана Пешић Белојевић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести