СТО­НО­ТЕ­НИ­СЕР­КЕ НО­ВОГ СА­ДА ПО­КЛЕ­КЛЕ ПРО­ТИВ ТАР­НО­БР­ЗЕ­ГА: По­ља­ки­ње по­твр­ди­ле кла­су

Сто­но­те­ни­сер­ке Но­вог са­да пре­тр­пе­ле су оче­ки­ван по­раз у Топ 12 фа­зи Ли­ге шам­пи­о­на. Ак­ту­ел­не шам­пи­он­ке Евро­пе игра­чи­це Тар­но­бр­зе­га су оправ­да­ле уло­гу фа­во­ри­та и са­вла­да­ле Но­во­са­ђан­ке са 3:0.
С. Шушњевић
Фото: Dnevnik.rs

У пр­вом ме­чу, окр­ша­ју две­ју зе­мља­ки­ња Руи Ћи и Шаи Шин сла­ви­ла је Шин са 3:0. Би­ло је ја­сно да ће пред­став­ни­ца Но­вог Са­да Ћи те­шко упи­са­ти ма­кар исет.Од­лич­на је би­ла Шин до­би­ја­ла је све по­е­не са ду­жим раз­ме­на­ма и до­ве­ла Тар­но­вр­зег у пред­ност.

Други меч вечери био је дуел Ин Хан и Ане­те Мак­су­ти, а славила је Кинескиња у дресу Тарнобрзега са 3:1. Бо­ри­ла се Мак­су­ти, има­ла је не­ко­ли­ко сјај­них мо­ме­на­та, али је мо­ра­ла да че­сти­та Ха­но­вој на по­бе­ди.

У тре­ћем, ис­по­ста­ви­ће се и по­след­њем ме­чу ве­че­ри сто­но­те­ни­ска ле­ген­да Ру­му­ни­је Ели­за­бет Са­ма­ра са­вла­да­ла је ка­пи­тен­ку Но­вог Са­да Ти­ја­ну Јо­кић са 3:0. Јо­ки­ће­ва је пру­жи­ла сја­јан от­пор фа­во­ри­зо­ва­ној Ру­мун­ки, сва три се­та су би­ла не­из­ве­сна и иако је Ти­ја­на има­ла не­ко­ли­ко при­ли­ка да за­ком­пли­ку­је по­сао Сма­ра­вој, ипак ни­је ус­пе­ла, па је Тар­но­бр­зег до­шао до но­ве по­бе­де у елит­ном так­ми­че­њу.

Тар­но­бр­зе­га је у Пољској у првом окршају са Но­вим Са­дом сла­ви­о са 3:1.

В. Г.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести