Шурјанова најбоља на Трофеју СТСВ у Новом Саду

После освојене златне медаље у паровима на премиум про-туру у Вараждину и троструке круне на недавно одржаном Отвореном првенству Србије, такође турниру који се налази у календару Светске стонотениске федерације, Сабина Шурјан потврдила је класу и на домаћем терену.
Sabina Surjan
Фото: Сабина Шурјан, фото: СТСВ

Седаманестогодишња стонотенисерка Новог Сада освојила је Трофеј Стонотениског савеза Војводине, први сениорски бодовни турнир А класе у новој такмичарској сезони, пошто је у финалу савладала клупску другарицу Анету Максути са 3:2 у сетовима. Претходно је била боља и од Александре Радоњић из Новог Кнежевца, а осим Радоњићеве, до бронзаног одличја доспела је и Александра Савић, узданица новосадске Панонке.

У конкуренцији мушкараца златом се окитио Суботичанин Стефан Костадиновић, који је, после пет сетова, био бољи од Ивора Катића, члана Аде Млинпродукта. Бронзе су припале Зрењанцима Марку Петкову и Николи Стругаревићу, а медаље је уручио наш прослављени репрезентативац и в.д. председника Стонотениског савеза Србије Александар Каракашевић. 

Д. Ф.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести