У ПАРИЗ ПО МЕДАЉУ ИЛИ ГОСПОДИНА ПРАВОГ? Чувена атлетичарка изгледа КАО АВИОН, али је и даље „НЕТАКНУТА“: Многи мисле да сам ЧУДНА и да са мном „нешто није у реду“, али ја НЕ ОДУСТАЈЕМ (ФОТО, ВИДЕО) 

Она је спортисткиња о којој ће се, у години Олимпијских игара, сигурно доста писати, али иако је на стазама ефикасна и успешна, велика атлетска звезда трчања кратких деоница преко препона Лоло Џонс има другачију причу у свом приватном животу.
l
Фото: Printscreen/Instagram/lolojones

Наиме, ова дама никако да пронаће талију у свом љубавном животу, као што је то успела на професионалном плану. Па је тако она не само да нема партнера, него је и даље девица, а о томе је више пута говорила јавно.

Сада већ на прагу 42. године, никако није нашла оног правог:

- Неки не разумеју да сам и даље сама, људи то не могу схватити - рекла је Лоло, спомињући и да се често сусреће са нападима:

- Многи мисле да сам чудна, говоре у стилу, ‘с њом можда нешто није у реду’. Или су збуњени и питају се зашто не могу да нађем мушкарца.

 

Она каже да су бројни проблеми у питању, од верских ставова које има до њеној страственој преданости послу. Међутим истакла је да су се проблеми да нађе партнера додатно повећали за време изолације због коронавируса.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

- Сви смо месецима били затворени, није било лако наћи некога - описала је, додајући да су многи били окренути мобилним апликацијама за изласке, али она сматра да то није прави живот у којем се налази сродна душа или партнер за одлазак у кревет.

Није јој лако бити сама на прагу прославе 42. рођендана, због чега је и замрзла јајне ћелије како би задржала опције за потомство једног дана.

- Нећу лагати. Тешко је. Све је теже због тога што још немам оног правог јер што си старији буде тако, посебно за жену у годинама у којима се рађа. То је јако тешко - описала је атлетичарка.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

Велика звезда атлетских стаза додала је и да због година неки на њу гледају као на прабаку јер се с 40 година већ тако гледа на жене, ипак, она не одустаје. Још увек се нада да ће наћи мушкарца с којим ће у брак и у кревет…

Дневник/Еспресо

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести