У Старом двору одржан свечани дочек параолимпијског тима Србије

Председник Параолимпијског комитета Србије Зоран Мићовић са свим члановима ПОКС  уприличиo je свечани дочек параолимпијског тима Србије који је учествовао на Параолимпијским играма у Токију.
svecani-docek-u-starom-dvoru
Фото: ПОКС
Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић током свечаног дочека поздравио је спортисте који су учествовали на Играма и чланове њихових стручних штабова и истакао је да му је част и задовољство што у Старом двору има прилику да дочека параолимпијце.
Параолимпијце су поздравили градоначелник Зоран Радојичић, помоћник министра омладине и спорта Дарко Удовичић, амбасадор Европске Уније у Србији Емануеле Жиофре, као и председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић.
Председник Параолимписког комитета Зоран Мићовић се током обраћања захвалио спортистима и њиховим стручним тимовима на успешном учешћу на Параолимпијским играма Токио 2020, такође се захвалио на подршци и помоћи Делегацији ЕУ у Србији, спонзорима и свим медијима који су свакодневно извештавали о наступима и успесима параолимпијаца.
EUR/RSD 117.1661
Најновије вести