УБИЈЕН РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ СРБИЈЕ Стефан Савић (23) страдао у Београду, нападач побегао

Српски ММА репрезентативац Стефан Савић трагично је преминуо у недељу у јутарњим часовима.
1
Фото: Screenshot/Youtube/K1 televizija

Информацију о смрти освајача бронзе на светском ММА првенству пренела је ТВ

Арена спорт и изразила саучешће породици и пријатељима.

- Arena Fight упућује искрено саучешће породици, пријатељима и свим људима који су волели Стефана. Стефан ће заувек остати упамћен, не само као шампион, већ као неко ко је дотакао срца својом добротом и оставио неизбрисив траг - стоји у њиховој објави.

Како пише „Курир“ Стефан С. (23) убијен је синоћ када га је за сада непозната особа ножем избола испод срца, пазуха у Београду, а полиција и даље интезивно трага за нападачем, сазнаје Курир.

Напада се догодио на углу Добричине и Дунавске улице, а несрећни младић преминуо је у Ургентном центру.

- Сумња се да је непознати нападач пришао Стефану и да је убрзо дошло до сукоба који се кобно завршио, с обзиром да је убица зарио нож младићу код срца, тачније испод пазуха - наводи извор и додаје: - Све се догодило насред улице. Младић је пао на под, а нападач је побегао у непознатом правцу, а неко од пролазника позвао је Хитну помоћ која је убрзо збринула. Много је крварио и нажалост у Ургентном центру у Београду је поодлегао повредама и поред свих напора лекара.

Након што је Стефан С. избоден ножем, недалеко одатле, тачније на Теразијама дошло до је до новог напада.

- Наводно, само неколико минута касније непозната особа ножем је избола С. М. (32) и то у пределу бутине и пазуха. Полиција и Хитна помоћ затекла је повређеног мушкарца како крвав седи у аутомобилу - наводи извор Курира и додаје: - Инспектори проверавају да ли су два убадања повезана с обзиром да су се догодила за кратко време, и то у непосредној близини.

Полиција је синоћ у присуству надлежног дежурног тужиоца обавила увиђај и за нападачима се интезивно трага. Истрага је у току и она ће утврдити све појединости ових догађаја.

EUR/RSD 117.0706
Најновије вести