Велико интересовање за СП у боксу; Бабић: Остварен сан

БЕОГРАД: Да ми је неко пре пет година рекао да ћу 2021. бити капитен селекције Србије на Светском првенству у Београду помислио бих да је у питању машта, не зато што нисам веровао у себе, него што је наш бокс био на маргинама, изјавио је српски "супертешкаш" Владан Бабић.
Vladan Babic4
Фото: БСС

Бабић ће се на шампионату света у Београду опростити од аматерског бокса и истиче да жели да његов "последњи лет буде запечаћен освајањем медаље".

"Данас са поносом могу да изађем и кажем да ће моја Србија и мој Београд бити боксерски и спортски центар света две недеље. Моје срце је пуно поноса, среће и радости јер сам остварио дечачки сан, носићу капитенску траку и заставу Србије на смотри најбољих боксера света у нашој Арени", изјавио је Бабић, а пренео Боксерски савез.

Иако се много пута човеку учини да не може више, да је оно што ради узалудно јер нас околности живота опомињу да нам су нам велики снови забрањени, да смо нереални, сада са ове тачке гледишта могу рећи да никада не треба одустајати од сна, додао је Бабић.

"Ја сам ево чист пример да се рад, вера и истрајност исплате и да ништа није немогуће. Спремам се никад јаче, све моје мисли, снага и енергија су већ у Арени. Обећавам крваву борбу, обећавам да цу у рингу дати све од себе", поручио је Бабић.

До почетка Светског првенства у Београду остало је мање од месец дана, а први контигент од 1.000 улазница распродат је у рекордном року.

EUR/RSD 117.3216
Најновије вести