Велвет Опен Куп сутра у новосадском Сквош клубу Адут

Сквош асоцијација Србије уз велику помоћ, генералног спонзора, ресторана Велвет организује турнир са највећим наградним фондом до сада (63 000 динара). Велвет Опен Куп 2021 одиграће се у суботу 24. априла у новосадском Сквош клубу Адут.
skvos
Фото: Приватна архива

Због познате ситуације са Корона вирусом наступиће само играчи из Србије, а из истог разлога играће се без присуства публике.

Председник сквош асоцијације Србије Бранимир Царић je истакао:

- Као кровна организација сквош спорта у Србији улажемо огромне напоре да одржавамо стална такмичења, првенства и лигу. Организација једног овако великог турнира изискује ангажовање и подршку спонзора и пријатеља. Морам овом приликом да се захвалим личном ангажману Александра Дакића из Велвета, новосадском сквош клубу Адут, као и осталим спонзорима.

Турнир почиње у 9 часова, а финале је заказано за 16.30 часова. У финалу се очекују фаворити: домаћи играч, репрезентативац Вук Брцански и некада најбољи јуниор Србије Александар Шофранац из Београда. Одиграће се много мечева у жребу од 32 играча, тако да се могу очекивати и нека изненађења. 

Царић и Дакић истичу да је ово тек почетак озбиљне сарадње и да ће овај Велвет Опен Куп сигурно прерасти у један од препознатљивих турнира у региону, те да ће у наредним годинама угостити и професионалце из иностранства.

EUR/RSD 117.1119
Најновије вести