Волф: Трудићемо се да извучемо максимум на Великој награди Аустрије

БЕЧ: Директор Мерцедеса Тото Волф изјавио је данас да верује да његов тим може да направи добар резултат на предстојећој трци Формуле 1 за Велику награду Аустрије, која ће бити вожена у недељу на стази у Шпилбергу, преноси Скај спортс.
Youtube Printscreen/ CNBC International TV
Фото: Youtube Printscreen/ CNBC International TV

Мерцедес је пре месец дана представио нови концепт и унапређења болида на трци за ВН Монака, а возачи овог тима Луис Хамилтон и Џорџ Расел су недељу дана касније освојили друго и треће место на ВН Шпаније.

"Много позитивног можемо да извучемо из последње трке у Канади. Иако нису оба болида завршила трку, подијум је добар резултат и видели смо охрабрујуће знаке из нашег побољшаног болида. Циљ нам је да наставимо налет који смо направили у последње две трке и да наставимо позитивну путању нашег аутомобила. То је стаза где би W14 требало боље да ради него у Канади, али ништа не узимамо здраво за готово. Као и увек, трудићемо се да извучемо максимум и постигнемо добре резултате", рекао је Волф.

Прво место у генералном пласману возача држи Макс Ферстапен из Ред Була са 195 бодова. Хамилтон је четврти са 102 бода, док је Расел шести са 65.

Трка за Велику награду Аустрије биће вожена у недељу од 15 сати.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести