Здравковић бољи од Стојановског на старту ММА лиге Србије

ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ: Нова сезона у ММА лиги Србије почела је у Горњем Милановцу, одличним борбама у хали "Бреза", а прво коло обележио је сјајан меч између Миљана Здравковића и Андреја Стојановског.
mma
Фото: Youtube Printscreen

Славио је Здравковић, члан смедеревског "Секутора", који је истакао да су му утисци одлични јер је организација била врхунска, са доста квалитетних бораца.

"Одрадио сам одличан меч, у складу са планом који смо направили. Знао сам да ће противник желети у партер, нисам имао ништа против с обзиром на то да знам како радимо БЈЈ у Смедереву. Такође, желео сам да покажем и остале сегменте борбе. Хвала ММА Савезу који је препознао да би требало да учествујем на овако великој приредби, а хвала и мојим тренерима Горану Ристићу и Стевану Стевановићу, као и осталим клубовима који су помогли у припремама, БЈЈ Камињо из Крагујевца, Рвачком клубу Крагујевац и Секутор академији из Бг. Чекам следећег противника још мотивисанији", истакао је Здравковић, а пренео ММА савез.

Задоваљан виђеним био је и Лука Николић, нови председник и покретач лиге и целог ММА Савеза Србије.

"Заиста смо уживали у мечевима у Горњем Милановцу, ово нам је мотив да радимо још боље. Видели смо фантастичне борце, феноменалне мечеве. Жао ми је што није било публике, али се надам да ће већ од другог кола које је на програму крајем јуна људи уживо моћи да прате ММА лигу Србије", рекао је Николић.

ММА лига Србије имаће четири кола, а у петом ће најбољи српски борци

угостити неку од иностраних репрезентација.

Промотер такмичења је легендарни кошаркаш Игор Ракочевић, који увелико тренира ММА.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести