Злато за Бобану Момчиловић-Величковић на ЕП

ВРОЦЛАВ: Српска репрезентативка у стрељаштву Бобана Момчиловић-Величковић освојила је данас златну медаљу пиштољем на 50. Европском првенству ваздушним оружјем у Вроцлаву.
b
Фото: Youtube Printscreen

Она је финалу убедљиво тријумфовала са 236,4 круга, скоро четири више од другопласиране Хајди Дитхелм Гербер.

Момчиловић-Величковић тако је по трећи пут освојила европску титулу, после најсјајнијих медаља на ЕП 2010. и 2012. године.

Удовичић: То је огроман успех!

Министар омладине и спорта Вања Удовичић честитао је Бобани Момчиловић Величковић освајање златне медаље у стрељаштву, у категорији ваздушни пиштољ 10 метара на Европском првенству у Вроцлаву.

Европско злато за Србију од Бобане данас! То је огроман успех који заслужује све честитке, Бобана, али и захвалност што си нас поново све учинила поносним!, наводи се у честитки министра Удовичића, саопштило је Министарство омладине и спорта.

Из године у годину доказујеш свој фантастичан квалитет и доносиш медаље са најјачих међународних такмичења. Твој успех и врхунски резултати су производ континуираног преданог рада, само настави тако! Честитам и твом стручном штабу и Стрељачком савезу Србије, додаје се у честитки министра Удовичића.

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести