Партизан међу првима честитао Звезди рођендан

БЕОГРАД: Спортско друштво Црвена звезда прославило је јуче 75. рођендан, а једна од првих честитка стигла је из редова вечитог ривала Партизана.
1
Фото: СД Црвена Звезда

"Честитајући Вам 75.годишицу оснивања Вашег спортског друштва, уз жеље за здравље и успех Звездиних спортиста, користимо прилику да овим путем искажемо веру да ће традиционално и непролазно ривалство наших спортских друштава бити залог стварања и афирмисања атмосфере уважавања и спортског духа, на добробит српског спорта“, новоди се у честитки црно-белих, коју су потписали председник ЈСД Партизан Милорад Вучелић и генерални секретар Милан Обућина.

Звезда је одмах одговорила и захвалила се на честиткама.

"Ривалство Црвене звезде и Партизана као стубова српског спорта, обележило је 75 година постојања наших спортских друштава, али и донело бројне успехе југословенског и српског спорта у деценијама за нама".

Како се наводи, зато и у овом тренутку, уз још једном, захвалност на искреним цеститкама, изражавам наду да це наша спортска друштва у годинама и деценијама које долазе, развијати атмосферу спортског духа, уважавања и витештва на спортским теренима.

"Као највећи амбасадори и симболи српског спорта, имамо обавезу према генерацијама које долазе и расту уз Црвену звезду и Партизан, а из чега це велику добит имати и српски спорт и друштво у целини", истиче се у одговору црвено-белих који су потписали председник Скупштине Петар Шкундрић, председник Управног одбора Небојша Човић и генерални секретар Игор Милојевић.

Партизан ће 4. октобра прославити 75. рођендан.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести