Потписан уговор о организовању 12. СОРВ у два Бечеја

Колико је летос у Србобрану за време 11. СОРВ брзо и, после импресивне презентације, убедљиво донета одлука да домаћини наредне 12. Спортске олимпијаде радника Војводине буду два Бечеја,

толико се дуго чекало на потписивање Уговора о правима и обавезама организовања и спровођења четворогодишњег циклуса и завршне манифестације. Али, ко чека дочека. Председник Савеза „Спорт за све Војводине“ Бранко Вујовић, те председеници општина Бечеј, мр Вук Радојевић, и Новог Бечеја, Саша Шућуровић, свечано су потписали у Градској кући Бечеј поменути документ и сада предстоји реализација зацртаног. А обавезе нису мале.

- Верујем да су два Бечеја спремна да сачувају бренд који је јединствен у Европи када је овај сегмет спорта у питању. Заједничким трудом и уз подршку Покрајинског секретаријата за спорт и омладину, одакле све ове године уназад имамо пуну подршку у организацији актуелне манифестације, покушећемо да створимо оптималне услове за такмичење рекреативаца и да неким новим начином размишљања створимо Покрет који би требало да омогући свим грађанима Војводине и Србије да се баве спортом у функцији здравља. Радничка олимпијада је навећи и најзначајнији такмичарски програм Асоцијације „Спорт за све Војводине“ и представља нешто што мора у наредном периоду да буде вредност када су спорт и физика активност Војвођана у питању. Убеђен сам не само да ћемо ојачати постојећи бренд, него га и оплеменити - рекао је, између осталог, председник Асоцијације „Спорт за све Војводине“ Бранко Вујовић у Бечеју.

Челници две бечејске општине нису крили задовољство што је дошао тренутак да се потпише поменути Уговор, како би се почело се реализацијом бројних послова.

В. Јанков 

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести