Рајевац: Звезда је изазов, спреман сам да се вратим

Српски фудбалски тренер Милован Рајевац потврдио је данас да су га контактирали челници Црвене звезде и истакао да је спреман да се врати на клупу црвено-белих.

Рајевац се спомиње као један од главних кандидата да наследи Ненада Лалатовића, посебно што управа клуба жели домаћег тренера.

"Имали смо контакте још пре 10 дана и за сада нема никаквих новости. Информишем се из медија и видим да се доста ствари мења. Нормално да имам жељу да се вратим, Црвена звезда је велики изазов", рекао је Рајевац Танјугу.

Он је казао да је у понедељак требало да буде обавештен да ли преузима Црвену звезду, али да је руководство клуба одложило одлуку.

"Одлука је на људима из Звезде и све је отворено. Професионалац сам, немам клуб, и желим да радим. Спреман сам да водим црвено-беле", закључио је искусни стручњак, који је и као играч наступао за Звезду.

Рајевац је био помоћни тренер Звезде 2004. године, а после одласка Љупка Петровића водио је екипу на две утакмице, остваривши исто толико победа.

Рајевац је највећи успех током тренерске каријере забележио са репрезентацијом Гане када је дошао до четвртфинала Светског првенства у Јужној Африци (2010), а водио је још Борац из Чачка, ужичку Слободу, Војводину, Ал Ахли и селекцију Катара.
(Танјуг)

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести