АРКУС ЛИГА Динамо - Војводина 25:29 (9:15)

Након освојеног трофеја у Купу Србије, рукометаши Војводине наставили су да ређају и победе у националном шампионату.
rukomet pixabay
Фото: pixabay.com

Иако су се прибојавали тешке утакмицу у Панчеву, испоставило се да су освојили нова два бода и то много лакше од очекиваног. Чини се да је стратег Новосађана Панчевцима сервирао неколико изненађења с којима они нису знали да се носе.

Реч је о 5-1 зони, која је у појединим моментима прелазила у 4-2 и у 3-3, на шта се домаћин није баш најбоље снашао. То је Војводини дало крила да се добрано одвоји, а предност је из минута у минут расла.

Током већег дела утакмице предност Новосађана је износила око седам голова разлике, да би при крају се мало опустили. Међу црвено-белима истицао се Младен Шотић, који је немилострдно решетао мрежу домаћина, а у томе му је помагао и Јовица Николић. То су искористили играчи Динама и успели да смање заостатак на четири гола.

Највеће изненађење мече је голман Динама Перић, који је често излазио као победник с нападачима Војводине у зицер позицијама. Да њега није било Војводина би славила убедљивије. Уз њега, Данило Радовић се показао као велико појачање Панчеваца

Ј. Г.

 

ПАНЧЕВО: СД Стрелиште, судије: Ђокић и Благојевић (Јагодина). Седмерци: Динамо 4 (4), Војводина 7 (6), искључења: Динамо 12, Војводина 6 минута.

ДИНАМО: Иванчевић, У. Павловић, Буњевчевић 3, Бошковић 4, Станић 3, Остојић, Л. Павловић, Перић 1 (7 одбрана, 1 седмерац), Урта 1, Голубовић, Костадиновић 5 (4), Вучковић 1, Радовановић (2 одбране), Митровић 1, Дистол 2, Радовић 4.

ВОЈВОДИНА: Куртеш 2, Милић, Мирковић, Прибак 2 (1), Вуковљак 2, Веркић (7 одбрана), Миљковић 2, Миленковић 3, Арсенић (1 одбрана), Рађеновић, Томић, Станковић 1, Николић 6 (1), Шотић 10 (4), Бабић 1, Андрић.

 

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести