Брегар саопштио списак за завршне припреме пред СП

БЕОГРАД: Селектор женске рукометне репрезентације Србије Урош Брегар саопштио је списак кандидаткиња за састав сениорског тима за завршне припреме пред 25. Светско првенство за рукометашице.
bregar
Фото: Youtube Printscreen

На списку се налазе голмани: Јована Рисовић (Крим Меркатор), Кристина Граовац (Бајер Леверкузен) и Јелена Ђурашиновић (Јарослав), лева крила: Тамара Коцић (Бекамент ББ) и Александра Стаменић (Кишварда), пивоти: Катарина Бојчић (Јагодина), Марија Јовановић (ИБВ), Марија Петровић (Бузау) и Јелена Агбаба (Будаорш), десна крила: Наташа Ловрић (Јагодина) и Ана Којић (Мошонмађаровар), бекови: Јована Стоиљковић (Шамбери), Марија Обрадовић (Елите Хорсенс), Ивана Митровић (Будућност), Александра Вукајловић (Ерд), Јована Јововић (Будаорш), Емилија Лазић (Залау), Јована Ковачевић (Глорија Бистрита), Тамара Радојевић (Кишварда), Кристина Лишчевић (Влчеа), Марија Агбаба (Вашаш), Анђела Јањушевић (Шиофок) и Сара Гаровић (Бекамент ББ).

Окупљање рукометашица је заказано за понедељак, 22. новембар у Спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови, где ће се одвијати тренажне активности од 22. новембра до 1. децембра, када је предвиђен пут за Шпанију на Светско првенство.

У оквиру завршних припрема за Светско првенство Србија ће у Старој Пазови одиграти и две контролне утакмице против Северне Македоније и то 27. и 29. новембра.

Светско првенство је на програму од 1. до 19. децембра 2021. године, а Србија ће играти у групи Б у Лирији са репрезентацијама Русије, Камеруна и Пољске.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести