Ђерона објавио ужи списак рукометаша за Грчку

БЕОГРАД: Селектор мушке рукометне репрезентације Србије Тони Ђерона објавио је данас ужи списак играча на које рачуна за преосталу утакмицу квалификација за Европско првенство 2022. године против Грчке.
Toni Djerona/RSS
Фото: Рукометни савез Србије/Тони Ђерона

На списку се налази 18 играча: Дејан Милосављев, Владимир Цупара, Милан Бомаштар, Немања Илић, Вања Илић, Мијајло Марсенић, Живан Пешић, Богдан Радивојевић, Дарко Ђукић, Петар Ђорђић, Марко Милосављевић, Немања Обрадовић, Петар Ненадић, Стеван Сретеновић, Алекса Колаковић, Стефан Додић, Немања Зеленовић и Јовица Николић.

Након "повлачења" селекције Белгије, рукометаши су у три утакмице квалификација против Француске и Грчке по резултатима већ обезбедили пласман на Европско првенство, које се одржава у Мађарској и Словачкој у јануару наредне године.

Први сусрет две селекције у квалификацијама одигран у јануару у Зрењанину обележила је убедљива победа српских рукометаша 31:21, чиме се Србија нашла на челу групе с пет освојених бодова.

Последња утакмица српске селекције у циклусу квалификација за континентални шампионат против Грчке на програму је 29. априла у Атини од 14 сати.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести