Илић и Марсенић: Опрезно, али на победу против Грчке

АТИНА: Српски рукометаши Немања Илић и Мијајло Марсенић сложни су у оцени да против Грчке у последњем колу квалификација за Европско првенство треба бити опрезан, иако је пласман на континентални шампионат обезбеђен.
srbija_grcka_himna
Фото: РСС

"Синоћ смо Грчку гледали у утакмици против Француске и може се рећи да су намучили Французе. До 50 и неког минута је било три, четири разлике. Није било наивно и дали су доста голова. Оно што је сигурно јесте да неће бити исти меч као што је био у Србији, тако да морамо да уђемо максимално опрезни и спремни у утакмицу да би однели два бода из Грчке", рекао је Илић за сајт Савеза.

Рукометаши Србије се у Атини спремају за последњу утакмицу квалификација за Европско првенство. Иако је пласман за шампионат, чији су домаћини Мађарска и Словачка већ обезбеђен, српски репрезентативци су изузетно мотивисани да са још једном победом оду на Европско првенство наредне године.

Очекује нас још једна утакмица, последња у овим квалификацијама против Грчке, која сигурно неће бити иста као у првом мечу. По ономе што смо видели из утакмице са Француском, неке ствари су промењене у њиховој игри, али сигурно је да ћемо их озбиљно схватити, јер само на тај начин мислим да нећемо имати проблема и да ћемо као и у свакој досадашњој утакмици ици на победу и ове квалификације привести крају на најбољи могући начин.

Утакмица Грчка - Србија на програму је сутра од 14.00, а директан пренос биће на РТС-у 2 и Арени спорт 2.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести