Куп Србије за рукометаше: Војводина у Новом Пазару

Бранилац трофеја Војводина у националном рукометном купу “Проф. др Бранислав Покрајац” данас (18 часова) гостује у Новом Пазару, где ће покушати да прескочи последњу препреку на путу до завршног турнира, који је заказан за 26. и 27. март у Зрењанину.
Grozdanic Milos 5
Фото: Милош Грозданић, фото: РК Војводина

– Спремили смо се психички, физички и тактички за утакмицу, где се надамо проласку на фајнал–фор. Пред нама је изузетно тешка утакмица пошто терен у Пазару важи за “ врућ”. Морамо на терен да изађемо максимално фокусирани и концентрисани, да носимо терет фаворита и да се тако и предаставимо тамошњој публици – каже лево крило Војводине и најбољи стрелац Сеха лиге прошле сезоне Милош Грозданић.

Врсни стрелац открио је део тактике за утакмицу са Пазарцима.

– Од почетка сусрета ући ћемо у утакмицу са чврстом одбраном и са доста трчања. То би био неки модус како да остваримо победу.

Новосађани ће први пут у овој сезони бити готово комлетни,а у саставу ће се наћи и пивот Растко Стојковић.

– Растко ће нам много значити у наставку сезоне, са њим смо добили велико појачање посебно у нападу. Добро је да су се у екипу вратили повређени играчи, за сада једино изостаје Мирко Милашевић, на кога вероватно нећемо моћи да рачунамо до краја сезоне – казао је  Грозданић.        

Ј. Галић

Данас

Кикинда – Динамо               (19)

Нови Пазар – Војводина      (18)

Партизан – Железничар      (17.30)

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести