НОВИ РУКОМЕТАШ ВОЈВОДИНЕ ПЕТАР ЂОРЂИЋ ЕКСКЛУЗИВНО ЗА ДНЕВНИК: Са шампионом до свих трофеја

Прошло је много времена од када су српски рукометни клубови били значајан фактор у Европи. Ипак, поред репрезентације, која је близу да се врати на стазе старе славе, и рукометни клуб Војводина има озбиљне планове за наставак такмичења у Евролиги, али и у свим домаћим. Томе у прилог иде ново појачање Новосађана – Петар Ђорђић.
Дневник
Фото: Dnevnik.rs

Сјајни леви бек са репрезентативним искуством и бомбом у десној руци потписао је уговор са српским шампионом до 2026. године. По доласку на Слану бару, 33-годишњи Шапчанин је истакао да је част играти за клуб какав је Војводина.

– Превасходно ми је драго то што у Србији постоји клуб који се такмичи у Лиги Европе и што у својој земљи имам прилику да играм врхунски рукомет. Војводина ради невероватне ствари у овом тренутку и свакако да је то одлично за српски рукомет. У зрелим сам играчким годинама и знам да могу још много тога да пружим. За мене је велика част да у домаћем клубу покажем све што знам – ексклузивно за Дневник је рекао Петар Ђорђић.

О играма Воше у овој, али и у претходним годинама Ђорђић има само речи хвале.

– Оно што клуб ради у протекле две, три године је феноменално. Екипа константно напредује и помера лествицу. Доводе се квалитетни играчи и то је јасан показатељ да клуб има велике амбиције.  У играма Војводине се види жеља, борбеност и напредак, а када екипа има то онда је спремна за велика дела – јасан је српски репрезентативац.

Када је реч о амбицијама, леви бек Србије и Војводине нема дилему.

– Увек стремим ка свим титулама и наградама које могу да освојим. Имао сам срећу да увек играм за екипе које имају исти циљ. Дошао сам у тим који има озбиљне амбиције и жели искорак у Европи и бићу веома срећан да будем део овог пројекта – закључио је Ђорђић.

В. Гвозденовић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести