Обрадовић: Идемо да играмо, па да видимо како ће бити

СТАРА ПАЗОВА: Селектор женске рукометне репрезентације Србије Љубомир Обрадовић рекао је нада се најбољем на олимпијском квалификационом турниру у Ђеру.
obradovic
Фото: Танјуг (видео)

Рукометашице Србије данас су кренуле у Мађарску, где ће се од сутра до недеље учествовати на квалификационом турниру одлазак за Олимпијске игре у Токију, а за визу ће се борити против Русије, Мађарске и Казахстана.

"Мало дана је било, радили смо на тактици за мечеве против Русије и Мађарске. Ако направимо повољан резултат против Русије и Мађарске, сигурно да се девојке неће опустити против Казахстана", рекао је Обрадовић пред пут у Ђер.

Први меч Србија игра сутра од 20 сати против актуелног олимпијског шампиона Русије, а за мање од 24 сата следи дуел са домаћином у суботу од 17.30.

"То ће бити руска школа рукомета. Пуна воље и жеље, после излета са страним тренером. Очекује нас јака, стабилна и комплетна Русија, на сваком месту добро затворена. Требало би да буде једна права утакмцица", каже Обрадовић.

"Распоред нам не иде на руку. Мађарска је домаћин, жељна је успеха као ми. Идемо да играмо, па да видимо како ће бити. Екипе са познају добро, већ дуже време играмо једни против других, па видимо да ће бити изненађења. Битно је да онај фактор, знамо сви који, не утиче на било коју екипу. Ако то буде како треба, надамо се најбољем резултату", закључио је Обрадовић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести