Обрадовић: Задовољан сам, на победу и у Словачкој

КРАЉЕВО: Селектор женске рукометне репрезентације Србије Љубомир Обрадовић задовољан је игром у победи против Швајцарске и најавио исти приступ на гостовању Словачкој у наставку квалификација за Европско првенство 2020.
obradovic, rss
Фото: Љубомир Обрадовић, фото: РСС

Рукометашице Србије савладале су синоћ Швајцарску 35:23 у Краљеву.

"Честитам Швајцарској на финој и борбеној представи и добро вођеној, дисциплинованој екипи. Имали смо сусрет с њима у Шпанији, где смо у првом полувремену имали проблема, тако да смо се јако добро припремили за меч. Знали смо да ће играти са седам играчица у пољу. Девојке су испоштовале тактику, биле су дисциплиноване", рекао је Обрадовић за сајт Рукометног савеза Србије.

Он је истакао да екипа мора да се спреми за Словачку, са којем ће се састати у недељу у Хлоховецу од 17 сати.

"Идемо даље, ми са Словачком, они са Русијом. Словачка је врло озбиљан противник, видим да су биле у егалу са Рускињама у једном моменту. Брза, полетна екипа. Сада ћемо да се припремимо у наредна три дана. Морамо да идемо на победу, наравно јер нас чека двомеч са Русијом. Захвалио сам се Краљеву на пријему код градоначелника и још једном се захваљујем особљу хале и наравно свима који су дошли на меч", закључио је Обрадовић.

Рукометашица Јована Стоиљковић истакла је да је Србије против Швајцарске оправдала улогу фаворита.

"Водили смо практично од почетка. Спремили смо се јако добро, све задатке из свлачионице смо испоштовали. Честитам екипи Швајцарске на борбеној и доброј игри. Ми идемо даље, спремамо се за Словачку и надамо се доброј игри и победи", рекла је Стоиљковић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести