Плеј оф СЛ: Војводина - Динамо 24:24 (12:16)

Гости из Панчева имали су иницијативу током већег дела меча, док су црвено-бели први пут повели тек у 47. минуту утакмице. У неизвесној завршници ни једна од екипа није успела да превагне резултат на своју страну, па је нерешен резултат меча можда и најправеднији.
Моменат са утакмице Војводина - Динамо
Фото: С. Шушњевић

Како се и очекивало обе екипе су од старта кренула веома чврсто, а слично као и у претходном делу ова два ривала иницијативу су преузели гости и до 6. минута створили предност од три гола. Резултат је био 4:1 кад је из пенала смањио капитен Стојановић, а исти играч реализовао контру за 4:3. Ипак то није збунило распуцане госте који су до 13. минута поново имали предност од четири гола.

Панчевци су успели да сачувају ту предност све до краја полувремена, а током првих 30 минута имали су девет различитих стрелаца.

Почетак другог полувремена обележила је одбрана Арсенића и први гол Орбовића на утакмици. Бржа игра Војводина мало је пореметила госте, али они и даље нису испуштали већу предност све до 36. минута када се и Јовановић уписао у стрелце и смањио заостатак на два гола. Играо се 43. минут када је Пешић довео Војводину на свега један заостатка, а већ у следећем нападу Орбовић другим голом егал. Пред последњних три минута меча на семафору је писало 22:22 у неизвесној завршници Динамо је повео у 58. минуту након велике грешке Војводине када је Дистол лако погодио небрањену мрежу. Војводина је изједначила преко Стојановића у моментима када су гости играли са два играча мање. У последњем минуту Војводина је преко Јовановића искористила бројчану предност на терену, међутим у самој завршници меча гости су имали пенал који је успешно реализовао Жујовић.

М. Фаркаш

 

НОВИ САД: СЦ Слана бара, гледалаца 260, судије: Марић (Панчево), и Машић (Зрењанин). Седмерци: Војводина 6 (5), Динамо 7 (5). Искључења: Војводина 8, Динамо 14 минута.
 

ВОЈВОДИНА: Арсенић (7 одбрана), Ђукић 2, Орбовић 2, Милић, Попов Радоњић, Остојић 3, Перовић (3 одбране), Стојановић 6, Бојанић, Јовановић 3, Пешић 5, Јандрић, Давидовић 2, Грозданић, Вучковић.
 

ДИНАМО: Жујовић 6, Радовановић 1, Буњевчевић 4, Радановић 1, Стојановић 4, Ивошевић 2, Комланов 2, Радуловић (10 одбрана), Дистол, Терзић, Баруyић, Панић, Славуљица, Радовановић (4 одбране), Бандука 2, Шапоњић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести