Почиње рукометни ОТП банка – Кањижа куп 2018.

Осми међународни рукометни турнир ОТП банка – Кањижа куп почиње данас и трајаће до 26.августа.
rukomet, pixabay
Фото: Pixabay

Главни организатор турнира Ференц Дукаи из кањишког Удружења Спортур саопштио је да је и овог пута обезбеђено учешће реномираних екипа из шест замаља. Долазе Нексе из Нашица (Хрватска), Цеље Пивоварна Лашко из Цеља, Горење Велење из Велења (Словенија), Рибе Есбјерг из Данске, ЦСМ Букурешти из Букурешта (Румунија) и београдски Партизан. За разлику од претходних тунрира, у Кањижи не учествује четвороструки побендик ПИК Сегед из Сегедина због учешћа на турниру у Украјини.

У А групи  играју Нексе, Горење Велење и ЦСМ Букурешти, а у Б групи Цеље Пивоварна Лашко, Рибе Есбјерг и Партизан, а најбољи из сваке групе играће за трофеј ОТП банка – Кањижа купа 2018. 

Ван конкуренције као гости стижу рукометаши АЕК-а из Атине, који ће у Кањижи одиграти више ревијалних утакмица. Данас у 16 сати рукометаши АЕК први изазе на паркет, а противник им је  нови члан Суперлиге Србије Кикинда Гриндекс, док ће у суботу, у исто време, играти против Партизана. На данашњем програму су још утакмице Партизан – Цеље Пивоварна Лашко (18) И Нексе – Горење Велење (20).   

Цене улазница за сва четири дана за одрасле стају 650 динара и за децу 450, док дневне карте за одрасле стају 300 и за децу 200 динара.    М. Митровић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести