ПОЛУФИНАЛЕ СВЕСРПСКОГ КУПА ЗА РУКОМЕТАШЕ: Војводина поново с Динамом

Таман што су сјајном игром рукометаши Војводине савладали Динамо у последњој утакмици првог дела Суперлиге Србије, само три дана касније поново ће на мегдан Панчевцима.
1
Фото: Борис Ројевић очекује тријумф и пласман у финале, фото: СРЛ

Овог пута снаге ће одмерити у полуфиналу Свесрпског купа у Лазаревцу. Сусрет се игра у суботу од 18 часова. У другом полуфиналу састају се Леотар из Требиња и бањалучки Борац у суботу, али од 15.30 часова. Финални дуел заказан је за недељу од 18 часова.

Пред борбу за финале Свесрпског купа који је Воша до сада шест пута освајала, тренер Борис Ројевић истакао је да очекује велику борбу, али и тријумф.

- Веома је тешко у три дана два пута савладати екипу попут Динама. Панчевци су веома квалитетни и с разлогом су међу конкурентима за титулу. Одиграли смо вероватно најбољи меч у досадашњем току првенства управо против њих и надам се да то можемо да поновимо.  Биће нам потребна иста агресивност и борбеност као у Панчеву. Нама је Сверпски куп веома важан и ту увек идемо на победу. Свестан сам да су играчи уморни и да дају последње атоме снаге, али надам се да ћемо тријумфално завшрити ову сјајну годину, а затим отићи на одмор – поручио је трофејни стручњак.

Свесрпски куп се организује од 2014. године у организацији Рукометног савеза Србије и Рукометног савеза Републике Српске, на ком учествују по две најуспешније екипе, освајач шампионата или купа, као и шампионке у женској конкуренцији.

У финалу код дама се састају Борац и Јагодина, у недељу од 15.30 часова.

В. Гвозденовић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести