ПОНОВО УСПЕШНО ОРГАНИЗОВАН ТУРНИР У МИНИ-РУКОМЕТУ "ДРУЖИМО СЕ, ИГРАМО И РАСТЕМО": То може само Растимо (ФОТО)

Поново је СЦ Петроварадин преплавила рукометна младост.
1
Фото: Ф. Бакић

И то она најмлађа, са свега 10-12 година. Њих 406 из 21 клуба из Републике Српске и Србије оплеменило је колоритом, грајом, борбеношћу и другарством простор у петроварадинској сали. „Кривац" за ово јединствено и једно од најмасовнијих дружења малих рукометаша и рукометашица је Рукометни клуб Растимо, који их је окупио под јединственим слоганом "Дружимо се, играмо и растемо". И, испоставило се, да то може једино Растимо на овим просторима.

Фото: Ф. Бакић

Овим традиционалним међународним турниром, који је одржан под патронатом Града Новог Сада, Градске управе за спорт и омладину, као и уз сарадњу са државним, покрајинским и градским рукометним савезима и ББ Минаквом, обележава се почетак зимског распуста и новогодишњих и божићних празника.

Фото: Ф. Бакић

Малишани су у незаборавном дружењу, игри, промоцији мини-рукомета и фер-плеја, али и такмичењу, где резултат није био у првом плану, као и уз велику подршку родитеља, дека, бака и навијача показали све оно што су до сада научили у овом спорту и колико уживају играјући га, радујући се и уживајући у сваком голу. Због тога су сви учесници проглашени победницима, а организатор их је наградио медаљама.

Ј. Галић

Фото: Ф. Бакић
Фото: Ф. Бакић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести