Радојевић и Митровић: Прва утакмица најтежа

ЛИРИЈА: Рукометашице Србије Тамара Радојевић и Ивана Митровић истичу да ће први меч против Пољске на отварању Светског првенства у Шпанији бити најтежи.
s
Фото: Youtube Printscreen

Рукометашице Србије сутра започињу такмичење на шампионату света утакмицом против Пољске до 20.30 сати.

"Концентрација је на првој утакмици,увек је та прва утакмица најтежа, ко год да је противник, јачи или слабији, прва утакмица је најтежа. Пољска није ни мало лака ни наивна екипа, јесте да смо играли са њима у претходном баражу за Светско првенство и победили их са 14 голова разлике, али то не треба да значи да сутрашњу утакмицу треба да олако схватимо. Ако будемо добре и дисциплиноване у одбрани као што нам је тренер рекао, мислим да ће резултат бити позитиван", рекла је Радојевић за сајт РСС.

За Ивану Митровић је ово прво велико такмичење са репрезентацијом Србије.

"Код мене влада велико узбуђење, наравно позитивно. Ту је и срећа и радост што сам на Светском првенству са репрезентацијом. Има мало страха, доста позитивне енергије.

Састанчимо доста, добро радимо, трудимо се да поред пута и умора останемо фокусирани на нашег противника и на нас саме, на задатке у фази одбране и у фази напада".

Она се осврнула и на првог ривала.

"Мислим да само треба да останемо фокусиране на оно шта никако не би смело да нам се деси, на неке њихове лаке голове и да останемо фокусирани на нас. Дошле смо на Светско првенство и треба да дамо све од себе", закључила је Митровић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести