Ројевић после победе: Одлична увертира пред комшијски дерби у Каћу

НОВИ САД: Рукометаши Војводине су се после пораза у Панчеву против Динама брзо вратили на прави пут убедљивом победом над Радничким из Крагујевца (37:21).
r
Фото: Baris Pukhovski bio je strelac šest pogodaka protiv Kragujevčana/Dnevnik (Filip Bakić)

Новосађани су играли сјајно и показали да је екипи било потребно време да се уигра и да почне да игра на високом нивоу. Од расположених голмана, преко покретљиве и агресивне одбране, па до сигурне егзекуције у нападу све је одлично функционисало за Војводину.

Тренер "црвено–белих" Борис Ројевић рекао је да је задовољан приказаном игром.

– Познато је то да никад нисам у потпуности задовољан, али свакако да смо одиграли феноменално утакмицу. Моји играчи су се борили свих 60 минута као што то увек захтевам од њих. Драго ми је што смо се вратили на победнички колосек. Поред тога, драго ми је то што сам био у могућности да дам прилику свим играчима да покажу шта знају, а ако узмемо у обзир утакмице које нас очекују добро је да одморни почнемо нову недељу. Нашем сјајном издању допринели су и навијачи Фирме, који су нам несебичном подршком дали крила и водили до невероватне победе – рекао је Ројевић.

Већ у уторак Војводина гостује комшијама у Каћу, који су у суботу победили Топличанина у Прокупљу.

– Комшијски дерби с Југовићем је готово увек непредвидив и тешко је дати прогнозу. Сигурно је то да ако се опустимо и одемо у Каћ са мислима о убедљивој победи против Радничког нећемо се добро провести. Циљ нам је да што боље отворимо утакмицу и решимо је до 40. минута. Југовић је велики клуб и поштујемо их, али желимо да се вратимо на Слану бару са нова два бода – јасан је Ројевић.

В. Г.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести