РСС приредио СВЕЧАНИ ДОЧЕК ЗА СРПСКЕ ЈУНИОРЕ, четврте на свету

БЕОГРАД: Рукометни савез Србије (РСС) приредио је данас свечани дочек за мушку јуниорску селекцију, која је на Светском првенству за играче до 21 године у Немачкој освојила четврто место.
с
Фото: Рукометни савез Србије

"Изузетно смо поносни на све вас и на ваш труд до последњег атома снаге. То је за вас као спортисте и најбитније, да знате да сте дали све од себе и да можете уздигнуте главе да наставите вредно да радите. Повређенима желим брз опоравак и да већ на првом следећем тренингу наставите да градите свој шампионски пут на ком се налазите", изјавила је председница РСС Милена Делић, преноси званични сајт.

Селектор Србије Ђорђе Теодоровић изнео је своје утиске по доласку у Београд.

"Желим да се захвалим свима на изузетној подршци и томе што сте нам омогућили најбоље услове. Ниједног тренутка се нисмо осећали ништа мање испоштованим у односу на сениорску репрезентацију, услови су били светски. На првенству се видело да изгледамо и функционишемо у складу са резултатом који смо направили. Вратили смо се на свим нивоима у врх светског рукомета и континуитет резултата ове генерације то потврђује", рекао је Теодоровић.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести