РУКОМЕТАШИ СРБИЈЕ ВРЕДНО РАДЕ У КОВИЛОВУ: Пољаци први тест

Мушка сениорска репрезентација Србије тренира у Ковилову у недељи националних тимова и припрема се за гостовање и пријатељски двомеч са Пољском. Дуели са Пољском играће се 15. марта од 17 часова, док ће се два дана касније играти реванш са почетком у 12.30 сати. Ове утакмице показаће тренутно стање екипе, а исто тако је и прилика да се дебитанти, али и повратници покажу и да буду на оку селектору Борису ројевићу.
РСС
Фото: РСС

Међу најбољим српским рукометашима нашли су се очекивано и играчи актуелног српског шампиона, а прилику да покаже колико може имаће и чувар мреже црвено-белих Андреј Трнавац. Поуздани чувар мреже Новосађана је неколико пута био на списку претходног селектора Тонија Ђероне, али није добио потребне минуте како би се наметнуо.

– Позив у репрезентацију је велика ствар за мене. Очекујем да ћу имати прилику да браним у пријатељским утакмицама и сигуран сам да ћу одлично искористити минуте. Имам веома лепу сезону са Вошом, не волим да причам о себи, али заиста сам у добој форми што редовно потврђујем наступима нарочито у Лиги Европе и надам се да ће се та форма пренети и на репрезентацију – поручио је Андреј Трнавац.

В. Г.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести