Рукометаши Титела спремни за првенствену трку

Рукометаши Титела, под диригентском палицом тренера Владимира Балога, спремни су за такмичење у у Српској лиги север – група запад, које почиње овог викенда.
titel rukomet
Фото: Dnevnik.rs

- Под будним оком тренера Владимира Балога, коме помаже наш бивши играч Горан Столевски, рукометаши су  четири пута недељно тренирали на лепо уређеном терену. Свих двадесет играча (сви из Титела и двојица из Шајкаша)су редовно долазили на трениге што нас посебно радује – каже председник клуба Александар Прокин.

До недавно Тител се такмичио у савезном рангу  и као домаћин играо на страни пошто ова варош нема халу која испуњава услове за тај ранг такмичења. - Подразумева се да ћемо тежити што бољим резултатима, али основни циљ нам је да стварамо играче, па када будемо имали халу да кренемо ка вишем рангу.То подразумева да ове сезоне нећемо јурити пласман у виши ранг. Рачунамо да ће се за две године изградити хала и ако се то деси  кренућемо у борбу за пласман у виши ранг. Морам да  истакнем да без помоћи локалне саоуправе и неколико донатора клуб не би могао да се такмичи  – казао је Прокин.

У првом колу Титељани гостују Радничком  из Новог Сада.

Текст и фото: Ж. Марковић

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести